Wie zijn wij?

Randstad MKB Loonschade Services is gespecialiseerd in het verhalen van loonschade en in het begeleiden van personen in heel Nederland door het doolhof van regels en instanties bij het verhalen van deze schade. Hierover vindt u meer onder het kopje loonschade. Randstad MKB Loonschade Services is een onderneming waar professionals werken met jarenlange ervaring in de juridische sector. Hierdoor zijn wij de beste keuze voor het verhalen van uw loonschade.

Als werkgever kunt u ervoor laten zorgen dat schade van uw werknemer wordt verhaald. Nettoloon en eventuele re-integratiekosten komen hiervoor in aanmerking. Wanneer u zonder deskundige hulp tegenover een professional zit is het verstandig dat u deskundige hulp inschakelt. Randstad MKB Loonschade Service kan u veel tijd en moeite besparen. Wij zorgen ervoor dat het gehele regrestraject voor u geregeld wordt.

Loonschade verhalen is een ingewikkelde zaak waar lastige onderwerpen naar voren komen die veel kennis, tijd en ervaring vergen. Hierbij kunt u denken aan aansprakelijkheid, causaliteit en loonschadeberekeningen. Sinds juni 2008 kunt u ook bij de aansprakelijke verzekeraar de kosten van de re-integratie laten vergoeden. Deze regeling veroorzaakt veel discussies waardoor de meeste er voor kiezen om deze re-integratie kosten te laten voor wat het is. Dit is zonde aangezien er niet geclaimt waar recht op is. Hierdoor laat laat men geld liggen.

De verzekeringsmaatschappij van de schade veroorzaker is uw tegenpartij. Dat wil zeggen dat deze verzekering u zo min mogelijk geld wilt uitkeren. Omdat er sprake is van een financieel belang is het ondenkbaar dat uw tegenpartij aan uw belang denkt. Vandaar dat het ontzettend belangrijk is om een deskundige in te schakelen bij uw zaak.

Wij zorgen ervoor dat de schade verhaald wordt zo ver dat mogelijk is. Wij kunnen tot dienst zijn voor werkgevers en letselschade slachtoffers.
Wij opereren vanuit locaties in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. U kunt gerust langskomen wanneer u vragen of verdere informatie nodig heeft. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar. Zie contact voor meer informatie.